Saturday, March 23, 2013

FELINNA XLOSS PURE TEABERRY JUICE in the house lovelies!!!

Hi..we meet again.. So now I nak share about I product yang I tgh consume which is...... FELINNA XLOSS PURE TEABERRY JUICE..I just call Felinna Xloss..or Felinna Teaberry..
Ini adalah salah satu produck terbaru dari FELINNA Marketing..Oh yeah!!! Semakin melangkah jauh nampaknya..Tahniah!

So..enuff said.. Let us move to this product.. Well actually the objective of this product is... SLIMMING!!..hahaha.. ok ok.. sape yg pnh jmp I kata knp nak slim lagi.. ? Well itulah yang you all tak tahu dear.. Product ni lebih dari sekadar melangsingkan badan.. tetapi juga... ada banyak kebaikan lain.. Ok ..sape pernah minum teh kurus sampai mencicit2 lari pg toilet.. ( opps tak point sape2..tp pnh tengok my fren yg berlari2 ke toilet untk bedeeeebuusssh,..heeee). Felinna Teaberry ini tidak akan menyebabkn 'terberi-beri" ye...heeee.

Ok sebelum tu...ni lah rupe productnye..


Ok this is the look..signature colour..tetap pink and putih...heheheh..Ni i blm unwrap..actually ade plastic lagi ni..
.
Product Description.. nampak capslock tu..
DRINK PLENTY OF WATER
itu tanda SERIUS.. 




Ingredients ..price dan sebagainye... next post I akan elaborate more on the ingredients


Address org2 penting...heheheh
Setelah di'unwrap'..inilah rupenye... =)
I ingat dalam sachet ni serbuk..rupenye........


Liquid form...heheheh patutla minum terus dari sachet... At the first sight I ingat...eh eh pandol for kids...heehehehe

ok..kite proceed dengan claim dari pihak Felinna..what this product can give to us?


1) Slimming.. 

2) Brighten the skin
3) Firming and tightening the skin 
4) Anti-Oxidant
5) Prevent hardcore disease 
6) Anti-bacteria
7) Detox
8) Anti-aging
9) Glucose control
10) Shaping the body


* White Kidney Bean & Lithothamnium - memberi tenaga , mengurangkan lemak dan minyak serta mengandungi kandungan glukosa , mineral , vitamin , asid amino dan kalsium yang tinggi untuk kesihatan tulang.

*Glutathione & Collagen - Memulihkan kesihatan kulit dan mencantikkan kulit melalui pembebasan radikal secara neutral , mencegah , barah serta berupaya meningkatkan imunisasi badan.

* Citrus & Apricot - Meningkatkan kadar metabolism , merawat penyakit diabetes , menurunkan tekanan tinggi dan menurunkan berat badan dengan cepat.


I baru try satu sachet.. so I can't say much.. I don't want to tell something that is not truth and just a placebo effects..after 20 sachet.. I will try my best to post out my testimonial.. =)

Ok lovelies...Till we meet again... =)
ASSALAMUALAIKUM...

p/s : rasenye sedap.. tak manis sangat..mcm rase ribena ade lemak2 skit..mmg tidak seksa seperti teh herba..heeeee =)

4 comments:

  1. mcm mane rase nye? sedap ke tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rase ribena skit..ade lemak2 skit.. =)

      Delete
  2. hey sis.. tak update lagi? macammana? kurang berat badan? tak rasa lapar? tak ceret ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye dear...

      Alhamdulillah..utk 20 sachet sis kurang 5 kilos..lmbt sbb sy ni tak pntang makan..hehehe..okla..tak pntang mkn tp lose weight...hehehe

      Tak rase lapar dear..ade kawalan skit nafsu makan ni..tp tidakla smpai tak lapar.. =) ceret jauh sekali..pagi je uk uk..tp tu mmg normal bg sis..mmg pagi2 ke toile dolu...hehehe

      The best part bertenaga..taklah lembik mcm makan sstgh produk slimming..tak la kurang air badan ni..

      Tp mmg kene minum byk air utk dpt result yg ummmph! 4 litres ..tp itu sis punye tips la.. tp at least 2.5-3 litres =)

      Delete